Decoflame Memphis

45.050,00 DKK
2 - 5 uger Forventet levering:
Varenr
5710439775008

Decoflame Memphis BasicTM biopejs

Biopejsen er designet og produceret i Danmark af det danske biopejsfirma Decoflame. Memphis biopejsen er med automatisk brænder, som via sensorer i brændkamret sikrer dig en utrolig høj sikkerhed i selve forbrændeingen. 

Decoflame Memphis Basic er en standard model, som kan købes i tre forskellige størrelser. Størrelsen passer nemlig til de mål de 3 standard Basic-brændere har. 

Memphis biopejsen findes i farverne/materialerne: sort, hvid, blank krom, mat krom, blank kobber og mat kobber. 

Automatisk brænder

Brænderen i Memphis er en Basic brænder, som har samme egenskab som e-Ribbon fire brænderen, der er Decoflames mest avancerede. Burneren er udviklet til at forbrænde dampene via mange små huller ved siden af hinanden. Det giver et mere jævnt og mere besparende flammebillede. Automatiske brændere adskiller sig fra de manuelle ved at være mere økonomiske, nemmere at kontrollere og nemmere at betjene. Samtidig vil du næsten ikke opleve lugten fra bioethanolen, da den automatisk burner forbrænder dampene og ikke selve ethanolen. 

På Basic udgaven får du hele 6 flammeniveauer, fjernbetjening, timer/sleepfunktion og bluetooth/app funktion til din smartphone. 

Montering af Memphis Basic

Fordelen ved Memphis biopejsen er, at den ikke kræver nogen skorsten og samtidig ikke sviner, da bioethanol er næsten 100 % rent. Derfor kan du trygt tænde op uden at være urolig for lugt og partikelgener. Pejsen er utrolig nem at montere, og kræver kun at du enten har et hul eller får lavet et hul, så biopejsen kan være der. Der medfølger en monteringsvejledning, så din lokale tømrer eller murer, nemt kan montere den. Det er vigtigt at være opmærksom på, at biopejsen ikke kan holde muren eller træet over pejsen. Fundamentet skal derfor stå således, at der ikke ligger vægt ovenpå pejsen.

Forespørgsel eller tilbud

Hvad enten du er privat, restauration eller andet erhverv, er du velkommen til at sende os en forespørgsel omkring specifikationer eller et uforpligtende tilbud. Alle mål og farver kan lade sig gøre. Kontakt os her
 

Teknisk data

 
Effekt (kW):Se detaskema
Kapacitet:Se detaskema
Ca. Brændtid:Se detaskema
Automatisk brænder:Ja
App til biopejs:Ja
  

Mål:

 
Højde:394 mm
Bredde:850 / 1050 / 1250 mm
Dybde:353 mm
  
 

 

Write Your Own Review
Du anmelder:Decoflame Memphis
Din anmeldelse
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:Decoflame Memphis

Populære Decoflame biopejse

  1. Decoflame Montreal Åben
    27.300,00 DKK
  2. Decoflame Montreal 3-sidet
    27.300,00 DKK
  3. Built-in burner LIP
    11.250,00 DKK
Viser butikker tættest på