pejseringen er e-mærket
pejseringen har fri fragt
pejseringen har prisgaranti
pejseringen er e-mærket

Brændeovne

Vi er i dag Danmarks førende inden for online salg af Brændeovne og Pejse. Vores erfaring, gennem mere end 25 år, har givet os det helt rigtige udgangspunkt for at hjælpe dig med at finde den rigtige pejs eller brændeovn til din bolig.

Vi forhandler brændeovne og pejse af højeste kvalitet i alle størrelser og prisklasser samt skorsten, der passer til alle typer huse. Kun det bedste er godt nok til os. Derfor lever alle vores pejse og brændeovne op til de strengeste lovkrav i verden. Enkelte modeller er sågar godkendt i lande, hvor brændeovne ellers er forbudte.

Vi tilbyder levering i hele Europa og kan montere i hele Danmark, både når det gælder montering og tilslutning af brændeovn eller en komplet løsning med ny skorsten. Ønsker du et uforpligtende tilbud på en ny brændeovn til sommerhuset, en pejseindsats til nybyggeri, renovering eller noget helt tredje, er du meget velkommen til at kontakte os.

Kontakt os for et godt tilbud

Køb brændeovne med prismatch og fri fragt hos pejseringen.dk
Faldende orden

Varer 101-125 af 411

Side
pr. side
  1. HWAM 3110c
    Bedømmelse:
    100%
    17.595,00 kr.
    Produktdatablad
  2. HWAM 3110m
    19.795,00 kr.
    Produktdatablad
  3. HWAM 3120c
    Bedømmelse:
    100%
    18.695,00 kr.
    Produktdatablad
  4. HWAM 3120m
    20.895,00 kr.
    Produktdatablad
  5. HWAM 3130c
    Normalpris 20.895,00 kr. Special pris 17.895,00 kr.
    Produktdatablad
  6. HWAM 3130m
    23.095,00 kr.
    Produktdatablad
  7. HWAM 3420c
    Bedømmelse:
    100%
    Normalpris 17.495,00 kr. Special pris 15.995,00 kr.
    Produktdatablad
  8. HWAM 3520c
    21.495,00 kr.
    Produktdatablad
  9. HWAM 3630c
    26.995,00 kr.
    Produktdatablad
  10. HWAM 3630m
    29.195,00 kr.
    Produktdatablad
  11. HWAM 3640c
    24.795,00 kr.
    Produktdatablad
  12. HWAM 3640m
    26.995,00 kr.
    Produktdatablad
  13. HWAM 3650c
    30.195,00 kr.
    Produktdatablad
  14. HWAM 3650m
    32.395,00 kr.
    Produktdatablad
  15. HWAM 3660c
    27.995,00 kr.
    Produktdatablad
Faldende orden

Varer 101-125 af 411

Side
pr. side

Brændeovne

Leder du efter en ny brændeovn eller pejs? Så er du kommet til det rette sted. Hos Pejseringen forhandler vi brændeovne og pejse af højeste kvalitet i alle størrelser og prisklasser samt skorsten, der passer til alle typer huse. Leder du for eksempel efter en smuk og rustik brændeovn? Eller en ovn i det elegante skandinaviske design? Så finder du det her i vores store udvalg. Hertil er kun det bedste godt nok til os, og derfor lever alle ovnene - både brændeovnene og pejsene, op til de strengeste lovkrav i verden. Enkelte modeller er sågar godkendt i lande, hvor selve brændeovnen ellers er forbudt.

Så klik trygt rundt i vores brede sortiment, og find den rigtige brændeovn for dig og dit hjem.

brændeovne fra HWAM og andre kendte mærker
brændeovne fra Wiking, HWAM og andre kendte mærker
brændeovne fra Rais, HWAM og andre kendte mærker
brændeovne fra Jydepejsen, Wiking og flere
Pejse fra Spartherm til indbygning i mange størrelser


Brændeovne til store og små boliger – og ethvert behov

Når du skal vælge en brændeovn til din bolig, kan du gøre dig flere overvejelser, der handler om design, størrelse og type – eksempelvis om det skal være en væghængt, fritstående eller indbygget model. Når vi taler om størrelser på brændeovne og hvor stor en model, du har behov for i din bolig, er der som udgangspunkt fem ting, du kan tage stilling til. Du skal naturligvis gerne finde en brændeovn som passer ind i indretningen i forhold til størrelsen på ovnen, så brændeovnen eller pejsen ikke bliver for tungt et element i rummets indretning. Det er dog endnu vigtigere at se på brændeovnens kapacitet, da det vil give en miljømæssigt ringere fyring, hvis din brændeovn er for stor til boligen. Når vi taler om kapaciteten, er det nominel effekt/driftsområde ift. opvarmet areal, vi ser på, og om brændeovnen skal bruges som primær eller sekundær varmekilde. De fem faktorer du kan tage stilling til, når du skal finde frem til den rette størrelse brændeovne er:

  • Areal, der skal opvarmes
  • Primær eller sekundær varmekilde
  • Nominel effekt og driftsområde
  • Brændeovnens ydre mål
  • Brændeovnens indre mål (brændkammer)


Find din nye brændeovn hos Pejseringen

Pejseringen er i dag Danmarks førende inden for online salg af brændeovne og pejse, og vores erfaring har givet os det helt rigtige udgangspunkt for at hjælpe dig med at finde den rigtige pejs eller brændeovn til din bolig.
Vi tilbyder levering i hele Europa og kan montere i hele Danmark - både når det gælder montering og tilslutning af brændeovn eller en komplet løsning med ny skorsten. Ønsker du et uforpligtende tilbud på en brændeovn til sommerhuset, en pejseindsats til nybyggeriet, renovering eller noget helt fjerde? Så er du meget velkommen til at kontakte os.


Få en moderne brændeovn i høj og sikker kvalitet

Hos Pejseringen forhandler vi udelukkende brændeovne og pejse i højeste kvalitet. Alle vores leverandører udvikler modeller, der lever op til miljø- og sikkerhedskrav, mens en stor del af vores sortiment lever op til Svanemærket for brændeovne. Vi forhandler flere typer brændeovne til din bolig, og vi står desuden gerne for montering af din nye pejs eller brændeovn, når du har valgt den.

Pejseringen fører alle de kendte mærker

Vi fører brændeovne fra bl.a. HWAM, WIKING, Jydepejsen, og RAIS, som alle er producenter med stor erfaring og høj grad af kvalitet og innovation. Hertil har vi også et udvalg udenlandske mærker, som for eksempel Spartherm, der er en eksklusiv producent af indbygningspejse i fantastiske designs og høj kvalitet. 

Vores leverandører har alle stor erfaring inden for produktionen af brændeovne og pejse, og gennem deres mange års erfaring, er der udviklet en innovationskultur, hvor de altid stiler efter at skabe endnu bedre løsninger, i forhold til korrekt forbrænding, fyring, brugervenlighed og design.

Skal du have hjælp til at vælge den rette model for dig? Hos Pejseringen har vi handlet med brændeovne og pejse i mere end 25 år, og vejleder gerne omkring standard- og specialløsninger, så tag endelig kontakt til os.

Hvilken brændeovn skal jeg vælge?

Du skal naturligvis finde en brændeovn, som passer ind i indretningen i forhold til størrelsen på ovnen, så brændeovnen eller pejsen ikke bliver for tungt et element i rummets indretning. Det er dog endnu vigtigere, at du ser på brændeovnens kapacitet, da det vil give en ringere fyring, hvis din brændeovn er for stor til boligen. Og endelig skal du se på kapaciteten. Her handler det om nominel effekt/driftsområde i forhold til opvarmet areal, og om brændeovnen skal bruges som en primær eller sekundær varmekilde.


Hvad betyder arealet for dit valg af brændeovn?

Inden du køber brændeovnen, skal du i første omgang finde frem til arealet, du ønsker opvarmet. Har du en bolig på 200 kvadratmeter, og skal brændeovnen bruges som primær varmekilde? Da vil det være en af de store modeller, du skal vælge. Har du derimod en mindre bolig, eller skal brændeovnen bruges som en sekundær varmekilde? Vil det være en mindre eller lille brændeovn, du har brug for. 

Husk, du skal ikke blot se på brændeovnens ydre mål, da kapaciteten ikke altid afhænger af den fysiske størrelse. Du skal også se på henholdsvis nominel effekt og driftsområde.

Du bør altid undgå at vælge en for stor brændeovn eller pejs, da det vil give en ringere forbrænding og sod i brændkammeret. Dette resulterer nemlig i en ringe fyring og oftere rengøring af brændeovnens frontglas. Tag os gerne med på råd, når du skal finde en brændeovn eller pejs til din bolig.

 

Hvor stort driftsområde og nominel effekt, skal du bruge?

Driftsområdet for en brændeovn måles i kilowatt (kW) og viser varmeproduktionen fra lavest til højest. Skemaet herunder er en god indikator for den nominelle effekt, når du skal finde en passende størrelse brændeovn til hjemmet.


 


Overvej brændeovnens eller pejsens mål

Brændeovnen eller pejsens udvendige mål er vigtige, når det drejer sig om rummets indretning - især når brændeovnen eller pejsen skal indbygges i et eksisterende eller nyt hul, da monteringen derved forløber bedst muligt. Kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål i forbindelse med indbygning af en af pejsene, du finder i vores sortiment. 
Udover målene skal du også være opmærksom på sikkerhedskravene for brændeovne og pejse. Der er varierende sikkerhedsafstande til brændbart materiale ved forskellige typer brændeovne og pejse alt efter model og design, og du skal derfor finde de afstande, der gælder for den type, du vælger. Hos Pejseringen står vi selvfølgelig klar med vejledning her.


Hvad betyder de indre mål?

Brændkammerets mål er brændeovnen eller pejsens indre mål. Kammerets størrelse har indflydelse på brændeovnens kapacitet, men det vil også have indflydelse på hvilket flammebillede, du får i brændeovnen, når ilden danser rundt. En god tommelfingerregel er, at jo større brændkammer der er, jo højere kapacitet er der mulighed for. 


Ønsker du et stort flammebillede? Kan du gå efter en brændeovn med et bredt brændkammer og et stort frontglas samt eventuelt sideglas. Her findes dog også finde mindre modeller i brændeovne og pejse med sideglas og bredt frontglas, som skaber et smukt og godt syn til flammerne på trods af et mindre brændkammer. Se blandt andet Jydepejsens Bella og Elegance-modellerne eller HWAM brændeovnene med sideglas. Ønsker du en pejs til indbygning? Så har Spartherm nogle rigtig flotte modeller med både større og mindre kapacitet og med flot udsyn til flammerne.


Udforsk vores Pejsebibliotek

Vil du læse mere om pejse og brændeovne, gode råd om fyring, montering og valg af den rette brændeovn til din bolig og dit varmebehov? Vi har samlet en del af vores erfaring i vores artikler og Pejsebibliotek.  Derudover kan du i vores nyhedsartikler også læse om nye typer brændeovne, teknologier og gode råd. Klik ind på vores Pejsebibliotek, og læs om blandt andet:


Korrekt optænding i brændeovn og pejs
Røg i stuen - sådan kan det løses
Montering af brændeovn eller pejs
Autopilot i brændeovne

Søger du viden, som du ikke kan finde i vores bibiliotek? Du er velkommen til at sende os en e-mail - så vender vi tilbage til dig.


Vi hjælper med montering af brændeovnen

Hos Pejseringen arbejder vi for altid at skabe holdbare og flotte løsninger for vores kunder. Derfor hjælper vi dig gerne med montering, så du ikke selv skal bruge tiden på at finde en kvalificeret håndværker til arbejdet. Da vi også forhandler skorsten, kan vores montør også hjælpe med monteringen af denne.


Prisen for selve monteringen varierer afhængigt af opgavens omfang, samt hvilken type brændeovn eller pejs der skal monteres. Vores montør kan både stå for montering af fritstående modeller og indbygningsmodeller, så du kan roligt vælge den type, der passer ind hjemme hos dig. 


Bemærk, at en nymonteret brændeovn/pejs samt eventuelt ny skorsten hertil, altid skal kontrolleres og godkendes af en skorstensfejer inden ibrugtagning. Dette sikrer, at du fyrer korrekt og sikkert, hvilket er en fordel - både miljømæssigt og økonomisk.


Vil du selv montere din brændeovn eller pejs?

Du må gerne selv montere din brændeovn eller pejs og tilhørende skorsten, men du skal dog huske på, at du inden ibrugtagning skal have løsningen inspiceret og godkendt af en skorstensfejer.

Ønsker du ikke selv at montere din brændeovn eller pejs? Da kan du enten få en lokal håndværker til at klare monteringen, eller du kan få vores faste montør til at klare opgaven. Også her skal løsningen godkendes af en skorstensfejer inden ibrugtagning.


Vil du have en ny brændeovn til en eksisterende skorsten?

Har du en skorsten fra en ældre brændeovn, og ønsker du en ny brændeovn? Her vil det være oplagt at bruge den gamle, eksisterende skorsten sammen med den nye brændeovn.

Du kan indledningsvis få din lokale skorstensfejer til at tjekke skorstenens stand. Herefter kan det være en fordel at benytte stålforing eller røgrør til den murede skorsten, da trækket i skorstenen bliver bedre med disse komponenter. Et godt træk sikrer optimal udnyttelse og en god fyring i brændeovnen, og renoveringen af den eksisterende skorsten kan derfor skabe en mere korrekt og økonomisk bedre fyring.

Kontakt os her


 

Viser butikker tættest på