brændeovne til sommerhuset, mindre modeller

3 nye brændeovne til sommerhuset

Wiking lancerer nu deres nye Mini serie med tre spændende brændeovne i størrelser perfekt til sommerhuset. I et traditionelt inspireret design står de enkle brændeovne flot i de danske sommerhuse, hvor de spreder varme og hyggelig atmosfære.

Automatisk styret brændeovn i 3 små varianter

På mange måder minder den nye Mini-serie om den ekisisterende Miro-serie. Brændeovnen fra Wiking (danske HWAM), er gjort mindre i udtrykket, men har samme store brændkammer. Driftområdet går fra kun 2 kW helt op til 7 kW. Det giver dig mulighed for både at bruge Mini brændeovnene som primær varmekilde i eksempelvis sommerhuset eller som ren og skær hygge i stuen eller køkkenet. 

Wiking lancerer i alt tre nye modeller, som har det samme udtryk men med forskellige afslutninger. Wiking Mini sokkel er modellen, som kan stå direkte på gulvet, sættes på en bænk eller på en mur. Wiking Mini med lav fod er, lige som modellen med sokkel, beregnet til at stå på gulvet eller til at sætte i et nedlukket ildsted. Wiking Mini med høj fod kan stå på gulv, som er brændbart blot med en gulvplade i mellem, det giver dig mulighed for at placere brændeovnen hvor du ønsker. 

Alle Mini-modellerne er ligesom resten af HWAM og Wikings serier udstyret med bimetalfjeder, som automatisk styrer luftindtaget i brændeovnen. Det betyder, at du får en mere rolig og kontrolleret forbrænding, som udleder færrest mulige partikler. Samtidig sparer automatikken dig for op mod 40 % træ - testet på Teknologisk Institut.