Decoflame Espoo - Verdens første elektroniske lofthængte biopejs

Danske Decoflame har taget biopejse til et nyt niveau med lanceringen af deres Espoo Lofthængt Biopejs. Denne elegante og stilrene biopejs kombinerer avancerede funktioner med fokus på design og sikkerhed, og har allerede skabt en bølge af interesse. Modellen fås både som lofthængt biopejs og som biopejs til gulvet. Decoflame er ellers førende i verden indenfor indsatsbiopejse, men her har de valgt at tage deres teknokogi fra de elektroniske indsatse over i en lofthængt og fritstående model-serie.

Unikke funktioner og justerbarhed

Espoo biopejsen imponerer med sin unikke kombination af innovation, funktionalitet og æstetik. En bemærkelsesværdig funktion er den 360° drejelige casing, der giver brugerne mulighed for at nyde flammerne fra enhver vinkel uden at skulle flytte selve biopejsen. Dette øger friheden til at placere Espoo biopejsen efter behov og skaber en dynamisk atmosfære i hjemmet.

Brænderens bundplade findes i rustfri stål eller sort, begge med et stilrent finish. Espoo fås også som en lofthængt model med teleskopstang, der kan justeres i højden fra 130 til 180 cm. Alternativt kan den vælges som en fritstående model på børstet rustfri stål, sort stål eller egetræsben i lys eller sort eg.

Intelligent sensor teknologi for ekstra sikkerhed i biopejsen

Espoo biopejsen er ikke kun et designelement; den er også udstyret med intelligent sensor teknologi. Den indbyggede sensor overvåger brænderens temperatur konstant, hvilket effektivt forhindrer genopfyldning, når tanken stadig er varm eller i brug. Dette ekstra lag af sikkerhed sikrer en tryg og problemfri brugeroplevelse.

Brug biopejsen til opvarmning - nemt og bekvemt

Espoo biopejsen gør opstarten hurtig og enkel med et intuitivt tændingsknapsystem. Uden behov for tændstikker eller lightere kan brugere nyde øjeblikkelig varme og hygge. Juster højden på flammerne manuelt på bundpladen ved siden af brænderen for at opfylde individuelle behov.

Når Espoo er indstillet på det højeste niveau, producerer den 3,4 kW varme og brænder i cirka 5 timer med en kapacitet på 3 liter. Ved at reducere flammen kan biopejsen afgive omkring 1,7 kW varme og brænde i op til 10 timer. Espoo er dermed velegnet som sekundær varmekilde og kan opvarme rum op til 50 m2.

Innovativt påfyldningssystem for præcision og kontrol

Espoo biopejsen imponerer ikke kun med sit design og teknologi, men også med sit innovative påfyldningssystem. Udstyret med en ekstern elektronisk pumpe sikrer dette system en præcis, kontrolleret og drypfri påfyldningsproces. Den lette mekanisme gør det nemt at frigive pumpestudsen under påfyldning, hvilket reducerer risikoen for spild eller overfyldning i forhold til traditionelle manuelle metoder.

 

Hvorfor vælge elektronisk biopejs?

Decoflame Espoo biopejsen repræsenterer det bedste inden for elektroniske biopejse. Ud over sit smukke design og avancerede teknologi tilbyder den brugerne praktiske fordele, herunder justerbarhed, hurtig opstart og intelligent sikkerhed. Ved at vælge en elektronisk biopejs som Espoo investerer forbrugerne i en enhed, der ikke kun opfylder deres æstetiske behov, men også leverer pålidelig og effektiv opvarmning med ekstra sikkerhedsforanstaltninger.

Giver en biopejs varme og fordelene ved espoo

Espoo biopejsen fra Decoflame er ikke blot en dekorativ tilføjelse til hjemmet; den giver også effektiv varme. Med justerbare flammer og en kapacitet på op til 10 timers brændetid på en fuld tank er Espoo en pålidelig varmekilde, der kan opvarme større rum. Fordelen ved det innovative påfyldningssystem og den indbyggede sensor teknologi sikrer desuden brugernes sikkerhed og bekvemmelighed.

I valget af en biopejs er Decoflame Espoo et indlysende valg for dem, der ønsker at kombinere elegance, funktionalitet og sikkerhed i en enestående enhed. Med fokus på detaljer og brugervenlighed har Decoflame formået at skabe en biopejs, der ikke kun opfylder de basale behov for varme, men også beriger hjemmet med æstetik og innovation.

 

Se alle Espoo biopejse her