HWAM Væghængt Brændereol - praktisk og stilfuld opbevaring

HWAM har lanceret en enkel og moderne væghængt brændereol, som fuldender det stilfulde look omkring din brændeovn. De væghængte brændereoler har hidtil kun været at finde, som en del af HWAMs egen udstilling og på deres mange flotte billeder, ved siden af en brændeovn. Der har igennem tiden været stor efterspørgsel på brændereolerne til væggen og nu er de endelig kommet i produktion, så de kan pryde kundernes hjem med kreative opbevaringsløsninger til brænde.

 

De stilrene, runde brændereoler er væghængte og fås i to størrelser og dybder. Den største model har en diameter på Ø60 og en dybde på 35 cm. Den mindste model har en diameter på Ø42 og en dybde på 35 cm. Kombiner de forskellige størrelser og skab et spændende udtryk.

 

Se de stilfulde væghængte brændereoler her.

 

Hvorfor vælge en væghængt brændereol?

Selvom der er noget hyggeligt ved at have brænde liggende, så kan det blive lidt upraktisk at flytte rundt på det, særligt hvis det ligger udenfor i regnvejr og bliver vådt. Her er en væghængt brændereol en god løsning. Brændet opbevares tørt og så kan du let tage den mængde brænde med, som du skal bruge. En af fordelene ved de væghængte brændereoler er, at de ikke fylder eller optager gulvplads omkring brændeovnen, de er praktiske og bedst af alt er de prisvenlige.

 

HWAM er én af Danmarks største producenter af brændeovne. Gennem mere end 35 år har HWAM produceret brændeovne til danske hjem. HWAM er kendt for deres høje kvalitet, innovative teknologi og nyskabende design. Udover højkvalitets brændeovne har de også deres eget pejsetilbehør, både til udendørs og indendørs brug.

 

Du kan gå på opdagelse i alt vores pejsetilbehør her.