3 bestseller brændeovne fra Aduro

Vi har gennemgået vores 3 mest solgte modeller fra Aduro og vil nedenfor ridse op, hvad fordelene er ved de enkelte modeller.

Aduro 15 Brændeovn

Aduro 15-brændeovnen står som en pålidelig kilde til varme i ethvert hjem, og dens egenskaber strækker sig langt ud over de traditionelle forventninger til en brændeovn. Med et driftsområde på 3-9 kW og en nominel effekt på 6,5 kW har denne ovn potentiale til at opvarme et bredt spektrum af rum, lige fra mindre stuer til mere omfattende åbne arealer på op til 140 m2.

Det karakteristiske træk ved Aduro 15 er dens evne til at rumme større brændestykker, der strækker sig op til 50 cm i længden. Denne rummelighed giver ikke kun en imponerende og vedvarende varme, men tillader også brugerne at udnytte træstammer mere effektivt, hvilket kan være en økonomisk fordel i længden.

Pejsen gør sig speciel ved at have en helt unik form. Den fjernsynslignende brændeovn giver et bredt og stort indsyn til flammerne.


Aduro H1 hybridbrændeovn - piller og træ i én ovn

Aduro H1 Hybridovnen er en innovativ løsning, der forener det bedste fra to verdener: den traditionelle brændeovn og den moderne pilleovn. Denne hybridovn tilbyder brugerne fleksibilitet til at vælge mellem brænde og træpiller som brændstof, hvilket giver enestående kontrol over opvarmningsprocessen.

Med en nominel effekt på 7,0 kW som brændeovn og 6,8 kW som pilleovn, leverer Aduro H1 en kraftfuld varmekilde til rum op til 140 m2. Den integrerede Wi-Fi-funktion gør det nemt at styre og programmere ovnen via en smartphone-app, hvilket giver en enestående grad af komfort og bekvemmelighed til brugerne.

Hybridovne som Aduro H1 kombinerer det bedste fra to verdener og tilbyder brugerne en uovertruffen fleksibilitet og kontrol over deres opvarmningssystem. Fordelen ved en hybridovn ligger i dens evne til at skifte mellem brænde og træpiller, hvilket giver brugerne valgmuligheder baseret på tilgængelighed, økonomi og personlige præferencer.

Denne alsidighed gør hybridovne til et ideelt valg i hjem, hvor behovene kan variere, og hvor en fleksibel og skræddersyet opvarmningsløsning er påkrævet. Med en hybridovn som Aduro H1 får brugerne den bedste af begge verdener: den traditionelle charme ved brændeovnen og den moderne bekvemmelighed ved pilleovnen.


Aduro 22 Air brændeovn - Flammer fra alle sider

Aduro 22 Air-brændeovnen er ikke blot en varmekilde, men også et kunstværk i sig selv med dens elegante design og omhyggeligt udformede sideglas. Disse glaspaneler giver ikke kun et bredere synsfelt til flammerne, men tilføjer også en følelse af rummelighed og elegance til ethvert rum, hvor ovnen er placeret.

Med en nominel effekt på 5,5 kW og evnen til at opvarme områder fra 30 til 140 m2, udgør Aduro 22 Air et imponerende valg til enhver opvarmningsbehov. Udover det visuelle aspekt tilbyder den enkel betjening med Aduro-tronic teknologien, der sikrer en effektiv og økonomisk forbrænding. Pejsen her er Aduros mest solgte model, da den opfylder mange behov. Vær dog opmærksom på, at der er øget brændafstand på ovne med sideglas.

Fordelene ved Aduro brændeovne

Aduro-brændeovne repræsenterer ikke kun effektiv opvarmning, men også en æstetisk og funktionel forbedring til ethvert hjem. Udover at levere pålidelig varme og et behageligt syn på flammerne, tilbyder Aduro-brændeovne en række fordele.

Fordelen ved en brændeovn er dens evne til at skabe en unik atmosfære og hygge i hjemmet. Ud over opvarmning bidrager synet og lyden af flammerne til en beroligende og afslappende atmosfære, der kan nydes i hele rummet.