Forårs klargøring af Everdure Force & Furnace Gasgrillen

Pejseringen hjælper dig med at blive klar til sommerens grillaftener med få - men vigtige, tips

Nu hvor foråret er godt i gang og sommeren nærmer sig, er det tid til at gøre din Everdure Force eller Furnace gasgrill klar efter vinteren. En essentiel del af denne opgave er at sikre, at din grill er ren og klar til brug. Her er nogle nøglepunkter at huske, især når det drejer sig om rengøring af brænderrørene:

  • Når apparatet ikke er i brug, skal gasventilen på grillen og gasflasken være slået FRA.
  • Luk altid gasflaskens ventil, før du fjerner regulatoren.
  • Opbevar grillen udendørs på et godt ventileret sted eller indendørs efter rengøring og afkøling.
  • Når gasflaskeforbindelsen er afbrudt, dæk gasventilen med hætten/dækslet.
  • Ved længere tids opbevaring, dæk den primære brænderindgang for at forhindre insekter og skadedyr i at blokere for ventilationen og gastilførslen.

    Rengøring af brænderrørene er særligt vigtig for at forhindre "flash-back" brande og sikre din sikkerhed når der grilles!

  • Inspektion og rengøring af brænderrørene og indgangene for snavs og insekter anbefales regelmæssigt. 
    • Brug en tandbørste til at rense dysen, undlad at udbore eller bruge ståltråd til rengøring. Det er vigtigt ikke at fjerne dysen. 
  • Brug et Everdure Heston Blumenthal Force eller Furnace cover for at reducere risikoen for denne type brande.

Med disse simple trin kan du sikre, at din Everdure gasgrill er i topform og klar til at lave lækre måltider udendørs denne sæson.

 

Se også Pejseringens komplette guide til rengøring og vedligeholde af din Force eller Furnace gasgrill lige her.

 

Forkæl din Everdure grill med nyt tilbehør

Ved at investere i kvalitetsprodukter og regelmæssig vedligeholdelse kan du maksimere din grilloplevelse og forlænge levetiden på din grill i mange år fremover. Ligesom med mange andre ting kan de forskellige komponenter på din gasgrill blive slidte med tiden, uanset om det drejer sig om en simpel grillbørste eller de keramiske støbejerns-grillriste. Heldigvis er det nemt at udskifte de gamle grillriste med nye, hvilket giver din gasgrill en hurtig make-over.

Se grillriste til Everdure Force og Furnace her.

Hvis du endnu ikke har et cover til din Force eller Furnace gasgrill, er det absolut den nemmeste måde at forlænge grillens levetid. Coveret er skræddersyet til hver model og lavet af slidstærke og holdbare materialer.

Se covers til Everdure grill lige her.

Når du griller med Everdure, er mulighederne ikke begrænset til selve grillen. Med Everdure finder du alt, hvad du har brug for af ekstraudstyr til din grilloplevelse, såsom grillplader, rotisserie, grillsæt og komplette udekøkkener. Med det brede udvalg af tilbehør åbner der sig pludselig flere muligheder for at eksperimentere med nye retter.

Se alt tilbehør til Everdure lige her.