Planika Scandi – Moderne biopejs med smart teknologi

Planika har lanceret en helt unik biopejs aflukket med glas, Planika Scandi. En minimalistisk biopejs med et traditionelt brændeovnsdesign med smart teknologi. Planika har revolutioneret markedet med denne pejs, som ligner en klassisk brændeovn, men bruger bioethanol til fyring. Det er en transportabel biopejs hvilket betyder, at den ikke skal være tilkoblet en skorsten. Er man eksempelvis indehaver af en udestue, orangeri eller en overdækket terrasse, kan man også nyde disse rum i den koldere tid. Scandi biopejsen er udstyret med BEV-teknologi, som er den mest avanceret teknologi i branchen.

 

Planika Fires har stor fokus på teknologisk udvikling og innovation inden for pejse. Deres produkter opfylder de højeste krav til sikkerhed og kvalitet. Planika er et af de ledende mærker af automatiske intelligente ethanol pejse og en af de førende producenter inden for biopejse. De lancerede deres første biopejs i 2001 og har siden hen udviklet og forfinet deres teknologi og designs, hvilket giver nogle af markedets sikreste biopejse.

 

Planika BEV-teknologi

Den stilfulde Scandi biopejs har en automatisk brænder, som er patenteret med BEV-teknologi, som sikrer den reneste forbrænding, hvilket betyder:

  • Ingen røgføring
  • Ingen røg og aske
  • Ingen udstødningssystem

Flammen skabes ved forbrænding af ethanoldampe og har ingen direkte kontakt med væsken. Biopejsen er også indbygget med et kontrolpanel, hvilket medfører en smart og enkelt betjening af pejsen - så du kan styre din biopejs henne fra sofaen af.

Scandi Biopejs – Supernem vedligeholdelse

Scandi biopejsen benytter bioethanol som afbrænding, det betyder også at der er minimal rengøring, så du er fri for aske og snavs rundt omkring pejsen. Pejsen fra Planika pumper bioethanol fra en 5L flaske, som sidder indvendig i biopejsen, den har en brændetid på omkring 10 timer. I forhold til den klassiske brændeovn, får du altså her nogle fordele som nem og overskuelig vedligeholdelse, en transportabel pejs som kan flyttes rundt efter behov, og en smart teknologi der gør betjeningen af pejsen smart og enkel.

 

Som den sidste prik over i’et, er Planika Scandi designet som en klassisk brændeovn, hvor der er mulighed for at tilkoble en dekorativ skorsten, som kan fuldende det traditionelle look. Udover at skorstenen skaber den fuldendte brændeovnsfornemmelse, er den også være med til at fordele varmen rundt i rummet.

 

Oplev den trendy Planika Scandi i vores Showroom på Industrivej Syd 3, i Herning og indtil da kan du gå på opdagelse i pejsen lige her.