NYHED FRA DECOFLAME: HYBRIDPEJSEN

 

En pejs der ikke forurener og som du ikke brænder dig på? Hvad i alverden er det for noget hokus pokus?
Det er såmænd bare Decoflames bud på en miljøvenlig, vedligeholdelsesfri og bekymringsfri pejs, skabt til det moderne menneske der ikke er bange for at gå først, når det drejer sig om luksuriøs indretning, der også er godt for miljøet.
Hybridpejse - også kendt som elpejse eller vandpejse, er stadig relativt nyt på markedet, men er stigende i popularitet, og vi forstår godt hvorfor!

Hvad er en Hybridpejs?

Hybridpejs, vandpejs, elpejs. Ja, kært barn har mange navne, men det er svært at blive begejstret hvis man ikke helt ved hvad det er og hvad det går ud på. 

En hybridpejs er ganske enkelt en kombination af lys og vanddamp, der derefter danner en illusion af flammer. Der findes mange forskellige typer hybridpejse og teknologien der bliver brugt, er også forskellig mellem producenterne. 

Decoflames teknologi

Decoflame har altid haft stor fokus på den tekniske udvikling af deres produkter, og har også nogle af markedets mest sikre burnere, i deres pejse til bioethanol. Hybridpejsen er ingen undtagelse på dette punkt. 

Vandpejse bliver ofte set på restauranter rundt omkring, som en hyggelig lille gimmick, der er med til at skabe den hyggelige og rolige atmosfære, som kun ægte ild kan ramme. Dog er det i mange tilfælde tydeligt at se, at det ikke drejer sig om ægte ild - bevares, det er også utrolig svært at skabe en illusion om varme flammer ved hjælp af vanddamp. Alligevel har Decoflame formået at skabe en hybridpejs der netop gør dette til fulde!

 

Hybridpejse i 3 størrelser

Decoflame har udviklet 3 kassetter i forskellige længder, der derefter kan monteres og indbygges helt som du vil. Det kræver blot, at der er adgang til en helt almindelig stikkontakt i nærheden. Hybridpejse er stigende i popularitet og bliver ofte set i nye byggerier og renoveringer. Flere og flere ønsker den hyggelige pejsestemning i deres hjem, men af mange forskellige årsager kan det ikke lade sig gøre. Hvis huset aldrig har haft en brændeovn eller pejs, er det et omfattende og dyrt projekt der kræver nøje planlægning. 

Der er det meget nemmere at installere en biopejs, da den ikke kræver skorsten eller anden form for aftræk. En biopejs kan, afhængig af størrelsen, også afgive en god varme til rummet den står i.
Men det kan også være et dilemma, hvis du ønsker pejsehyggen, men ikke har brug for den varme der afgives. Derfor er der stor risiko for at en biopejs ikke vil blive brugt i sæsonen hvor der ikke er frostgrader. 

 

Hybridpejs - hele året rundt

Det er så her hybridpejsen kommer ind i billedet. Mange huse i dag er velisolerede og holder godt på varmen. En vandpejs afgiver ingen varme og er derfor et perfekt alternativ til de ægte flammer - også fordi det næsten ikke er til at se forskel. Vandpejsen er et roligt og elegant element i indretningen af hjemmet, der er med til at skabe en hyggelig atmosfære. Som en lille ekstra fordel, kan en vandpejs være en udmærket løsning, hvis ens bolig har tendens til at have tørt indeklima, da den afgiver en smule fugt til rummet.

De dansende flammer kan for nogle også virke helt beroligende - fuldstændig som ved en ægte ild.

Ingen bekymringer med en Hybridpejs

Der er ingen brandfare forbundet med den, og derfor heller ikke grund til bekymring over for sodskader på vægge, loft eller møbler. Der er heller ikke grund til panik hvis det trækker - “ilden” bliver lige hvor den er og fortsætter sin illusion af det perfekte flammebillede. 

Er der mindre børn i hjemmet, eller kæledyr, kan du også være helt rolig. Der sker ingenting. Der er ingenting de kan brænde sig på og al teknikken, er dækket af den stilrene sorte topplade.

Fuld kontrol over hybridpejsen med app-styring

Ved alle Decoflames hybridpejse, medfølger der en fjernbetjening, så du nemt kan kontrollere pejsen efter behov. Alternativt kan der også bruges en app, så pejsen kan styres ved hjælp af din smartphone. 

De 3 kassetter har en kapacitet i vandbeholderen der strækker sig fra 8-10 liter og kan derfor “brænde” flere timer hver dag, uden at skulle tankes op igen og igen. Når beholderen er fyldt op er der pejsehygge nok til 48-57 timer, afhængig af kassettens størrelse, og du kan derfor nøjes med at fylde beholderen ca. en gang i ugen og stadig have hybridpejsen kørende i 5-6 timer hver dag.

Decoflame Montreal Casings

Alle hybridpejsene kan sammensættes med Decoflames Montreal rammer, og har du en helt særlig idé til indretning af en hybridpejs i dit hjem, eller på arbejdspladsen, står vi klar til at guide og vejlede dig.
Men hvad nu hvis jeg gerne vil have varme om vinteren men ikke om sommeren? Så kan det også løses! Bioethanol kassetterne passer i alle Montreal rammerne, og kan derfor tages ud når sæsonen skifter til et varmere vejr, og erstattes med hybridpejs. Du kan derfor opnå den fulde udnyttelse af Decoflames pejse med en kombination af de to. 

Kontakt os gerne, enten via telefon eller på mail, hvis du ønsker at vide mere om Hybridpejsen fra Decoflame. Du kan også se udvalget her og de mest populære indsatse.