Kæmpe udstilling i Pejseringen, Herning 

Kæmpe udstilling i Pejseringen, Herning

Hos os finder du et stort udvalg af biopejse, gaspejse og elpejse til udstilling i vores nye showroom på Industrivej Syd 3 i Herning. Læs mere om vores store udstilling lige her!

Se det kæmpe udvalg afpejse, brændeovne samt tilbehør her.

Tag et kig forbi Pejseringens store showroom

I juli måned flyttede Pejseringen ind i et nyt 700 m2 stort showroom, i Herning. Her vil du kunne finde et stort udvalg afbiopejse, elpejse, gaspejse, brændeovne, og indbygningspejse, samttilbehør, - her kan du altid finde det bedste uforpligtende tilbud.

 


Vores dygtige salgspersonale står altid klar til at betjene og hjælpe dig i butikken, med de spørgsmål der skulle forekomme. Vi vil altid stå til rådighed for at hjælpe og lytte til dine behov for at finde en løsning, der vil passe til din bolig - ellers så kontakt os online eller på telefon i dag.


Hos Pejseringen arbejder vi altid hårdt for, at være de første ude med de spændende nyheder indenfor pejse, brændeovne og tilbehør. Branchen for brændeovne og pejse har nemlig igennem de sidste år været ramt af nogle strenge lov- og miljøkrav, der har stillet store krav og udfordringer til os og vores leverandører.


Vi kan derfor sikre dig, at du på vores webshop og butik, udelukkende finder produkter, som overholder alle regler og krav. Mange af vores pejse og brændeovne overholder derfor også de minimumskrav der er, for at være Svanemærket.

Besøg vores showroom i Herning

Kom forbi butikken i dag og se produkterne i brug i tidsrummet: 


Man- torsdag kl. 10:00 - 17:00
Fredag kl. 10 - 17:30
Lørdag kl 10 - 13:00*
*Lørdag: Åben efter aftaleDu kan book din aftale her.  


Du kan se det store udvalg hos Pejseringen lige her.