Forlæng sommeren med biopejse som miljøvenlige terrassevarmere

Pynt haven og terrassen med en udendørs biopejs og forlæng udesæsonen. Udendørs ild skaber både hygge og varme, hvilket er perfekt til de mange grillaftener, der ligger og lurer om hjørnet.

Biopejse er det miljøvenlige valg

Uanset om sommeren er lige på trapperne, og det er blevet tid til, at haven og terrassen skal gøres sommerklar, eller om sommeren er på hæld og de sidste varme stråler skal nyedes, byder det gode vejr op til madlavning, samvær og fællesskab i haven - og med en udendørs terrassevarmer kan hyggen fortsætte - også efter at solen er gået ned.

Der findes forskellige former for terrassevarmere, og det kan være enormt svært at vælge, hvilken der passer til netop dit hjem og dine behov. I en tid med klimaforandring, er det dog rigtig fordelagtigt at vælge enten en biopejs eller en gaspejs til terrassen.

Der er mange fordele ved at anskaffe sig en udendørs biopejs. Ikke nok med at de smukke flammer skaber varme og hygge, så er biopejse også mere miljøvenlig end almindelige pejse. Biopejsens smukke ild fremkommer ved afbrænding af bioethanol. Fordelen ved denne form for afbrænding er, at bioethanol udvindes af organiske og miljøvenlige råvarer, som sukkerroer, kartofler og majs, hvilket gør, at pejsens forbrændingsproces er ren og ikke afgiver nogen form for os, røg eller aske. Læs mere om biopejse og sikkerhed her.



Den helt store sommerfavorit inden for udendørs biopejse er i år Planika Mandala. Med sit moderne og strømlinede design skaber den en indbydende og varm atmosfære. Den fritstående konstruktion og en vægt på kun omkring 11 kg. giver dig mulighed for at placere biopejsen præcis hvor du ønsker det. Mandala er lavet i højkvalitets materialer og er perfekt til brug både indendørs og udendørs, hvor den vil give langvarig glæde hele året rundt.

Uanset om du holder fest, fejrer særlige lejligheder eller bare ønsker at slappe af med venner og familie, vil Mandala-biopejsen være en perfekte tilføjelse til dit hjem og udendørs område. Det stilfulde design og brugervenlige funktioner gør den til et must-have for enhver, der elsker at nyde hyggen og varmen omkring en lun pejs.

Hvad der gør Planika Mandala helt speciel, er at den både kan bruges indenfor og udenfor. Det er altså muligt at tage hyggen fra flammerne med ind i stuen, uden at skulle være nervøs for farlige partikler. Se alle udendørs/indendørs biopejse her.

 


Udendørs Gaspejse til terrassen

Et andet mindre miljøbelastende alternativ til varme på terrassen er en gaspejs. Gaspejse er ligesom biopejsen super nem at anvende, og forurener ligeledes mindre sammenlignet med en almindelig pejs. Vælger du en gaspejs frem for en biopejs, kan du forvente langt mere varme, da gaspejsen er tilkoblet en gasflaske, der er en mere intens energikilde.

Et bud på en flot og elegant udendørs gaspejs er Planikas Galio model. Denne model er en unik hyggespreder, der samtidig er super funktionel og nem at anvende. Gaspejsen er udformet i Corten-stål, som gør at du ikke behøver at tage pejsen ind, når sommersæsonen slutter. Galio gaspejsen er super modstandsdygtig overfor vind og vejr, og tåler derfor både regn, sne og slud. Er du mere til det klassiske sorte design, er det bestemt også en mulighed.  

Hos Pejseringen har vi altid et stort udvalg af både biopejse, gaspejse og meget andet. I vores Showroom på Industrivej Syd 3 i Herning, kan du også finde udvalgte sæson-aktuelle modeller i udstillingen.
Kontakt os for at høre hvilke udendørs gas- og biopejse vi har i udstillingen netop nu, hvor du også kan spørge ind til den eller de modeller du er interesseret i, samt sikkerheden m.v.
Du er også velkommen til at give os et kald på tlf. 97 22 55 40 eller kom forbi vores flotte Showroom. Vi står klar til hjælpe dig med at finde den rette biopejs eller gaspejs til dit behov.

Kontakt os