gaspejse til moderne byggeri

Gaspejse til nybyggeri og moderne boliger

Gaspejse har i de seneste år fået fodfæste på det nordiske og danske marked på grund af fantastisk brugervenlighed, et eksklusivt udtryk og minimal rengøring.

Gaspejse til indbygning i nye huse

De smukke gaspejse til indbygning kan ses i boligblade, livsstilsprogrammer og hos online trendsættere, hvor det eksklusive udtryk tilfører boligen en lækker stemning, der ikke kræver meget af huset ejer. Gaspejsene kræver nemlig minimal rengøring og brugervenligheden er optimal med fjernstyring og spændende effektmuligheder. Overvejer du en gaspejs til din bolig, kan du her læse mere om grunde til vælge en gaspejse, og hvad du kan tage stilling til inden beslutningen tages.

Gaspejse fås til indbygning med en, to eller tre sider, og som gennemgående (tunnel) pejseindsatse. Alle gaspejse, som vi forhandler hos Pejseringen, er lukkede pejse med komplet glasfront i et smukt og eksklusivt udtryk. Da de lukkede gaspejse ikke bruger en almindelig skorsten, men i stedet benytter et balanceret aftræk, kan de nemmere tilpasses boligens indretning, når pejsen skal monteres. Du kan læse mere om montering af gaspejs her.

Se alle gaspejse her.

Gaspejsen kan det hele - et moderne look eller traditionel hygge

Gaspejsene kan fås i et stilrent moderne look med småsten i bunden af pejsen eller i et traditionelt look med meget realistisk udseende keramisk brænde i bunden af pejsen. Vælger du bunden med det keramiske brænde, kan du endda tilvælge gløder og gnister, der giver flammerne og ilden et utroligt realistisk look. På den måde tilfører gaspejsen hyggen og stemningen fra den traditionelle pejs til hjemmet, uden at du skal spekulere på rengøring, optænding og brænde.

Få et indtryk af den autentiske bål-oplevelse i videoen herunder, som præsenterer både gløde- og gnisteffekter.