thermorossi pilleovn til sommerhus

Thermorossi Pilleovne til sommerhuset

En pilleovn er en økonomisk god investering når sommerhusets lune og hyggelige stemning skal sikres

For mange danske familier er sommerhuset mere end blot en sommerbolig, det er et fristed fra den travle hverdag, som bruges størstedelen af året. Derfor er det med det skiftende danske vejr nødvendigt at have en pålidelig varmekilde, der kan sikre et behageligt ophold i hyggelige, lune omgivelser uanset årstid.

Pilleovne fås med og uden vandtank, og kan derfor bruges både til primær varme i boligen og til at sikre varmtvandsforsyning. Hos Pejseringen forhandler vi et stort udvalg af Thermorossi pilleovne, som er kendt for både høj kvalitet og høj brugervenlighed.

Brug pilleovnen og betal kun for den varme, du har behov for

For nogle familier er sommerhuset nærmest indrettet som en helårsbolig, mens det for andre familier er et hyggeligt feriehjem uden megen plads. De mindre sommerhuse kan have et begrænset behov for varme og varmtvandsforsyning, og her kan pilleovnen være en særligt god løsning, da varme- og vandforsyningen enkelt kan styres via pilleovnen, så der ikke betales for mere, end der er behov for.

I de større sommerhuse kan pilleovne med varmeflytning være en fordel, da varmen her kan flyttes rundt i de forskellige rum efter behov. I nogle sommerhusområder kan det desuden være svært at sikre en god varmtvandsforsyning, og her er pilleovne med vandtank en stor fordel.

Med pilleovn i sommerhuset har du et godt overblik over varmeforbruget, som styres nemt og enkelt via pilleovnen, der også selv doserer træpillerne løbende for en optimal forbrænding. 

Udvalgte pilleovne med vandtank:

  • Thermorossi Dorica Hydro Pilleovn
  • Thermorossi Aromia Hydro Pilleovn

Udvalgte pilleovne uden vandtank:

  • Thermorossi Easy 1000
  • Thermorossi Mon Amour
  • Thermorossi Easy 3001

Det kan både svare sig økonomisk og tidsmæssigt

Brugen af pilleovn i hus og sommerhus er både en økonomisk og tidsmæssig fordel, fordi du sparer helt op til 70% på varmeudgiften, og fordi mange pilleovne i dag kan tidsindstilles og fjernstyres. Samtidig har mange af de moderne pilleovne den fordel at de opvarmer røgen til omkring 900 grader, hvilket afbrænder mange af de dårlige røggasser og partikler, som ellers vil blive udledt fra skorstenen. De moderne Thermorossi pilleovne er udstyret med automatik, der sikrer en optimal forbrænding af træpillerne og skaber en virkningsgraden på hele 85 – 92%, som betyder at næsten al energien fra fyringen bliver udnyttet.

Pilleovn med høj brugervenlighed og fjernstyring

For at få det optimale ud af sit sommerhus benytter mange familier boligen i både forår- og efterårsmånederne henover weekender og i helligdage. Her er mulighederne for wifi-styring en stor fordel, da det gør det muligt at tænde for pilleovnen via app et stykke tid inden man ankommer til sommerhuset, så boligen allerede er i gang med opvarmningen ved ankomst. På den måde slipper man for de kolde første par timer i boligen, når man træder indenfor til weekendopholdet og allerede kan mærke pilleovnens varme og den lune stemning.