Få en effektiv brændeovn fra Hwam

HWAM: Gode og effektive brændeovne

Med en brændeovn fra Hwam får du en yderst effektiv afbrænding. Hwam har nemlig brugt mange år på at udvikle en proces, hvor målet er at træet frigiver tæt på eller samme mængde CO2, som hvis det lagde i skovbunden og rådnede op på naturlig vis. Dette sikrer dig en fuld udnyttelse af energien og dermed også en super effektiv brændeovn.

Alle brændeovnene fra Hwam er på forkant med de strengeste normer i henhold til EU-kravene for partikeludledning, som er gældende fra 2022.

Den minimale miljøpåvirkning forudsætter dog en korrekt fyring i brændeovnen. Dette opnås bedst med HWAM® Autopilot™ og WIKING Automatik™, der er med som standard i alle brændeovne fra Hwam. HWAM® Autopilot™ regulerer automatisk lufttilførslen til forbrændingen, så fyringen bliver optimeret og brændet holder længere. Du sparer derfor også på brændet med denne smarte teknik.
Hwam tester konstant deres brændeovne for hele tiden at kunne optimere deres effektivitet og leve op de strenge miljøkrav på alle tænkelige måder. Dette er til stor gavn for dig som forbruger, da din brændeovn gerne skulle leve op til kravene i mange år frem.
ECODESIGN 2022

Hvad er ECODESIGN 2022?

ECODESIGN 2022 er et EU-lovkrav, som er gældende fra 2022. Det fastsatte lovkrav omhandler energieffektivitet og partikeludledning for produkter med fast brændsel, som bruges til rumopvarmning. Dette gælder eksempelvis brændeovne, så Hwam er naturligvis på forkant med dette og har sørget for at alle deres brændeovne altid lever op til kravene.

Hvordan testes et produkt?
Hwam tester deres brændeovne med en præcis og pålidelig metode, hvor de anvender alle de anerkendte teknikker. De gentager altid processen for at sikre at resultatet altid er det samme. Hwam tester selvfølgelig altid deres brændeovne efter de lovmæssige retningsregler.

Alle HWAM-modeller er ECODESIGN 2022 godkendt

Med en brændeovn fra Hwam kan du altid vide dig sikker på, at de fastsatte krav overholdes til punkt og prikke.

Godkendelser

Alle brændeovnene fra Hwam er CE-mærket og godkendt efter alle regler.

CE-mærket betyder i bund og grund, at et produkt er produceret og kontrolleret i henhold til de europæiske normer for teknisk godkendelse.

Når et produkt skal godkendes efter de gældende regler, så tester man produktet på følgende områder:

• Mekanisk modstandsdygtighed og stabilitet

• Brandsikring

• Sikkerhed

• Sundhed og miljø

• Energi

• Støj

Få råd og vejledning

Står du og skal til at investere i en ny brændeovn, så er Hwam et rigtigt godt valg. Du er altid mere end velkommen til at kontakte os for at høre mere. Vi er eksperter indenfor vores felt og kan give dig en professionel rådgivning, som hjælper dig videre med dit køb.