Mangel på brændeovne – Køb nu for levering til vinter

Hvis du vil sikre dig en brændeovn til vinter, skal du allerede nu ud af starthullerne. Øget efterspørgsel fra bl.a. vores nabolande, som bl.a. Tyskland, har givet de danske brændeovnsproducenter store leveringsvanskeligheder. Med øget energipriser og usikkerhed omkring gasleverancerne, har Europa kastet deres kærlighed på brændeovne.

 

Hos Pejseringen mærker vi den stigende efterspørgsel: ”Vi oplever allerede nu, at mange af vores modeller først kan leveres i det nye år” udtaler direktør i Pejseringen, Christoffer Jensen. ”Vi har forecastet varer allerede i starten af året, for at sikre, at vi kan leve op til efterspørgslen i efteråret.

 

Ikke nok med den store efterspørgsel, så har råvarepriserne også haft deres påvirkning. Flere brændeovnsproducenter har svært ved at skaffe stål fra deres leverandører, hvilket igen har været med til at skubbe leveringen. Bl.a. har danske RAIS, for at sikre sig en forsyningssikkerhed, valgt at trække alt deres produktion af brændeovne tilbage til Danmark. Denne strategi ses hos flere af de danske brændeovnsproducenter.

 

Pejseringen hjælper gerne med et uforpligtende tilbud på udskiftning eller en ny løsning på en pejs eller brændeovn til din bolig.

Kontakt os her

 



  1. Cosmo 1147
    Normalpris 19.995,00 kr. Special pris 17.995,00 kr.
  2. Aduro Hybridovn H1
    Normalpris 29.495,00 kr. Special pris 26.995,00 kr.
  3. Wiking Miro 1
    Normalpris 14.295,00 kr. Special pris 12.795,00 kr.
  4. Aduro Hybridovn H5
    25.275,00 kr.