Le Feu Turtle 2.0 - Feriestemning hele året rundt!

Hvis du er en ægte pizzaentusiast og elsker at lave lækre hjemmelavede pizzaer, vil Le Feu Turtle 2.0 Pizzaovnen helt sikkert begejstre dig! Denne fantastiske pizzaovn er designet til at give dig en autentisk pizzeria-oplevelse hjemme på terrassen. Med en perfekt kombination af kvalitet, funktionalitet og æstetik er Le Feu Turtle 2.0 Pizzaovnen et must-have for enhver, der ønsker at skabe sprøde og velsmagende pizzaer, der kan give en fornemmelse af den italienske stemning.

Udlev drømmen om sprøde pizzaer i haven med Le Feu

Forestil dig duften af en sprød bagt pizzabund og de friske råvarer, du elsker som topping. Med Le Feu Turtle 2.0 Pizzaovn kan du omdanne din baghave til et autentisk pizzeria. Denne gasdrevne pizzaovn bringer dine gourmetdrømme til live på få minutter med sit elegante og funktionelle design. 
Men det er ikke kun det stilrene design, der imponerer ved denne pizzaovn. Le Feu Turtle 2.0 er også utrolig effektiv og brugervenlig. Den er udstyret med en U-formet brænder, der opnår den optimale bage temperatur på ca. 15 minutter. Dette betyder, at du kan nyde perfekt færdigbagte pizzaer på kun 60-120 sekunder. Pizzaovnen bevarer også varmen længere takket være et ekstra varmeisolerende lag, der sikrer en optimal varmecirkulation og perfekt tilberedning af både bunden og fyldet.

Le Feu er kendt for at skabe produkter med organiske former inspireret af naturen, og Turtle 2.0 Pizzaovnen er ingen undtagelse. Med sin skildpaddelignende form, det sorte pulverlakerede ydre, sæbebehandlede egetræsben og limestone-stenen, skaber den et strømlinet og minimalistisk design, der vil pryde enhver terrasse.

Nyd gourmetpizzaer med det rette tilbehør

For at få den ultimative oplevelse med din Le Feu Turtle 2.0 Pizzaovn, har vi udvalgt det mest uundværlige tilbehør fra Le Feu, der hjælper dig med at opnå det bedste resultat - hver gang!

  • En pizzaspade er absolut det mest uundværlige tilbehør, da du skal bruge den til håndtering af pizzaer ind og ud af ovnen. Vi vil vove at påstå, at pizzaspaden ikke forlader din side denne sommer, og derfor er det utrolig vigtigt at kvaliteten er i top. Le Feu's pizzaspade er designet til at lette processen og har et ergonomisk langt håndtag, der giver et behageligt greb og en acceptabel afstand til den varme ovn. Spadens huller bidrager ikke kun til det designet, men lader det overskydende mel falde ud og hjælper derfor også med at varmen kan fordampe, samtidig med at den friske og sprøde bund bevares.
  • Et pizzabord virker måske som et overflødigt accessories, men til gengæld slipper du for bekymringer dig om hvor du kan placere Turtle pizzaovnen, uden at skade bordet under. Le Feu Pizzaovnen giver dig en praktisk, sikker og elegant arbejdsstation på terrassen. Le Feu's pizzabord er skræddersyet til Turtle 2.0 Pizzaovnen og er lavet af pulverlakeret stål. Du behøver ikke bekymre dig om varmeskader fra pizzaovnen, da bordet er designet til at modstå varmen. Det har også hjul og et håndtag, så du nemt kan flytte det rundt efter behov.
  • Et præcist termometer er afgørende for at sikre, at din pizzaovn har den ønskede temperatur, inden du begynder at bage pizzaerne. Det digitale infrarøde termometer fra Le Feu, er den perfekte hjælper, der gør det nemt at måle pizzaovnens temperatur nøjagtigt - og fra en sikker afstand!
  • Beskyttende covers til din Turtle pizzaovn og pizzabord vil beskytte mod vind og vejr, samtidig med at bevare den pæne overflade i længere tid. De skræddersyede covers kan uden besvær trækkes ned over den afkølede pizzaovn. Der findes et cover til pizzaovnen alene og et der passer henover både pizzaovnen og pizzabordet, og vil holde dem fri for støv og årstidernes påvirkning, samtidig med at levetiden kan forlænges.

Invitér familie og venner til en uforglemmelig gourmetpizzaaften

Med en Le Feu Turtle 2.0 Pizzaovn er der ikke langt fra drøm til virkelighed. Du kan skabe et festmåltid ud over det sædvanlige på kun få minutter med en god hjemmelavet pizzadej og dine foretrukne ingredienser. Invitér din familie og dine venner til en uforglemmelig pizzaaften på terrassen og forkæl deres smagsløg. Pizzaovnen kan også bruges til at tilberede andre lækkerier som grillede grøntsager, brød eller forskellige typer steaks. Mulighederne er uendelige, og du kan udfolde dine kulinariske færdigheder året rundt.

Nyd det gode selskab og den fantastiske smag af hjemmelavede pizzaer på terrassen med Le Feu Turtle 2.0 Pizzaovnen. Tag det første skridt mod en autentisk pizzeriaoplevelse og oplev glæden ved udelivet på en helt ny måde.

 



Sæt Hyggen og Feriestemningen igang med Le Feu  

Hvis du planlægger at tilbringe sommerferien hjemme i haven og på terrassen, er der mange måder at skabe en hyggelig feriestemning for hele familien. Hvis der er forskellige præferencer for aktivitetsniveauet i familien, kan det måske være en udfordring at skabe et uderum i balance, hvor I alle kan slappe af, nyde hinandens selskab og føle jer i feriestemning. Det kan derfor være en god idé at spørge familien hvad de hver især ser som værende god hjemme-ferie, og måske gøre det til en lille konkurrence med en præmie til den bedste idé.
Herunder giver vi dig inspiration til hvilke aktiviteter I kan lave sammen hele familien. 

Terrasseindretning

Ukrudt på terrassen kender vi alle. Det er det værste vi ved, men det hårde arbejde ved at fjerne det er det hele værd, når vi ser det færdige resultat. En fejet og ukrudtsfri terrasse er prikken over i'et, der giver et flot og stilrent look uanset om du har gamle havemøbler eller skal have nye. Skab et hyggeligt udendørs opholdsområde ved at indrette med komfortable havemøbler såsom loungesofaer, solsenge eller hængekøjer. Tilføj farverige puder og tæpper for at skabe en afslappet og indbydende stemning. Overvej at installere en markise eller parasol for at skabe skygge på terrassen og beskytte mod solens varme stråler. Dette giver dig mulighed for at nyde udendørslivet hele sommeren uden at blive solbrændt. Tilføj stemningsbelysning med udendørslys såsom lanterner, lyskæder eller solcellelamper, der skaber en hyggelig atmosfære om aftenen og forlænger de udendørs timer.

Udendørs Madlavning med en Pizzaovn

Nu hvor indretningen af terrassen er på plads, er det tid til at tænke på mad! Udendørs madlavning har altid en hyggelig og ferie-agtig stemning over sig, uanset om det er kulgrill eller gasgrill. Hvis du ønsker at nyde autentiske og lækre hjemmelavede pizzaer derhjemme - ligesom dem i de store flotte hjemme-byggede stenovne, kan du overveje at investere i en pizzaovn som Le Feu Turtle 2.0 Pizzaovnen. Den gasdrevne pizzaovn giver dig mulighed for at skabe sprøde og velsmagende pizzaer, og du slipper for at skulle igang med det helt store gør-det-selv-projekt med en hjemme-bygget pizza-stenovn. Du beholder stadig den hyggelige oplevelse med at kreere pizzaer med alle mulige slags toppings og det kan samtidig bruges som en mulighed for at lære børnene om madlavning og råvarer.

Skab hygge med et bålfad

Et bålfad er en fantastisk måde at tilføje hygge og skabe en feriestemning i din have eller på terrassen. Du kan samle familien omkring bålfadet om aftenen og nyde de knitrende flammer og varmen. Brug bålfadet til at riste skumfiduser og lave lækre s'mores, som er perfekte til dessert. Du kan også tilberede grillede snacks som majs, snobrød eller pølser over bålfadet og nyde en udendørs picnic.

Udendørs Aktiviteter og Underholdning

Arrangér udendørs spil og aktiviteter for familien, såsom badminton, kongespil, petanque eller en vandkamp. Dette skaber sjov og gode minder, og lader kroppen løsne op og slappe mere af.
Om aftenen kan I oprette en udendørs biograf ved at bruge en projektor og et hvidt lærred eller lagen. Nyd film under stjernerne og lav en popcornbar for at gøre det ekstra hyggeligt.
Lav udendørs aktiviteter til børnene med en skattejagt, hvor de skal finde bestemte planter eller insekter. Dette giver dem mulighed for at lege og udforske haven samtidig med at de lærer mere om naturen.

Uanset hvilke aktiviteter familien foretrækker, kan der findes noget for enhver smag. Afhængig af hvilken kommune I bor i, findes der også mange gratis events i skolernes sommerferie og flotte naturområder såsom skovlegepladser, badesøer eller den klassiske tur til stranden.

Pejseringen ønsker dig og din familie en rigtig dejlig sommerferie!