RSafretti vandpejs i Magic Fire modellen

Elpejse: ingen skorsten, ingen forbrænding.

Med de innovative elpejse fra Safretti får du et smukt og realistisk udtryk af ild uden anden brændstof end vand og el. Læs mere her.

Magic Fire elpejse - har du nogensinde set vand brænde?

Sikkerhed og hygge går hånd i hånd ved disse moderne pejse, som med innovativ teknik skaber en hyggelig atmosfære nemt, hurtigt og sikkert.

Safretti har med deres nye serie af elpejse skabt en innovativ og anderledes mulighed for at skabe god stemning i hjemmet, som ikke kræver andet end vand fra hanen og strøm fra stikkontakten. Elpejsene kan installeres hurtigt og nemt, da stikket blot skal i en kontakt, og pejsen skal have påfyldt vand. Den medfølgende fjernbetjening gør det nemt at styre pejsen og ’flammernes’ størrelse, og da det er også muligt at tilkoble elpejsen til en vandforsyning, kan pejsen tændes og slukkes efter behag, helt uden at spekulere på vandpåfyldning.

Elpejse som fritstående eller pejseindsats

Elpejsene fås både som fritstående og som indbygningsmodeller – pejseindsatse. Da der ikke er behov for skorsten, og der ikke afgives varme fra elpejsen, kan den placeres præcis, hvor det passer ind i boligen. Dette gør elpejse oplagte til anderledes og moderne boligindretning, hvor der arbejdes med forskellige materialer og udtryk. Da pejsene er så sikre, kan de placeres i en lav højde, uden at tænke på børnefingre, lange trøjer og logrende hundehaler – og det giver tryghed i hverdagen.

Elpejse til restauranter, hoteller og erhverv

Oplevelsen af flammer skaber en ganske særlig stemning, og derfor er pejseindsatse en lækker indretningsmulighed i restauranter og hotellobbyer, samt i kontormiljøer, hvor der ønskes en særlig stemning for virksomhedens besøgende. Elpejsene er et godt alternativ til traditionelle pejse, og de er især gode i en mørk ramme eller i dæmpet, behagelig belysning, hvilket ofte benyttes i restauranter og hotellobbyer. Da elpejsen kan tilkobles en vandforsyning, kan den nemt tændes og slukkes med den medfølgende fjernbetjening, uden manuel påfyldning af vand. Fordi der ikke bruges andet brændstof end vand og el, skal der desuden ikke spekuleres på løbende indkøb af bioethanol, gas eller brænde – vandet tages direkte fra hanen.

Du kan læse mere om elpejsene her og se en af Incanto elpejsene.

Få et ægte pejse-udtryk med keramisk træ

Keramisk træ er god måde at opnå det velkendte pejselook, hvor træet ’brændes’ af flammerne. Hos Pejseringen har vi forskellige pakker af keramisk træ, som du kan købe til din elpejs. En anden spændende mulighed ved elpejsene er desuden, at du kan kombinere det keramiske træ med lidt ægte træ på pejsen, da der ingen flammer er, og det derfor er sikkert at lægge ægte træ på. Du skal dog være opmærksom på, at der ikke må komme træ ned i selve pejsens dampåbning, da det kan skade den.