Ecodesign 2022 - Effektive brændeovne til dig

Det nye EU-direktiv der trådte i kraft d. 1. januar 2022, er vedtaget med det formål at der nu stilles krav til energieffektiviteten fra produkter der er energiforbrugende - altså brændeovne og pejse, for at vi på tværs af landegrænserne kan forbedre luftkvaliteten.

Når du køber din brændeovn eller pejs hos Pejseringen, kan du trygt regne med at vores udvalg af brændeovne opfylder de nyeste krav for Ecodesign 2022.
Du behøver derfor ikke gå på kompromis, når du investerer i en brændeovn til dit hjem, da teknologien til udvikling af effektive brændeovne er på sit højeste.

HWAM & WIKING

Eksempelvis så er brændeovne fra HWAM og WIKING udstyret med en yderst effektiv forbrænding. Deres egen udvikling af den effektive proces, hvor målet er, at træet frigiver den samme mængde CO2, som hvis det lå i skovbunden og rådnede op på naturlig vis, er et årelangt projekt, der i dag sikrer dig en imponerende effektiv brændeovn, der giver fuld udnyttelse af energien.  

Jydepejsen

Et andet mærke af brændeovne der også opfylder de nye krav, er danske Jydepejsen, der med mere end 40 år på bagen, har udviklet og produceret brændeovne og pejse til tusindvis af nordiske hjem. For Jydepejsen er det utrolig vigtigt at forbrændings teknikken hele tiden er i fokus og at designet er nemt at betjene. En brændeovn har en stor indflydelse på vores sanser, og er derfor også en oplevelse, der skal udnyttes til fulde i forhold til funktion og design.
Jydepejsen har for nylig modtaget en AAA-kreditrating fra Bisnode, der ellers kun opnås af 2% af danske virksomheder. En AAA-kreditrating er et udtryk for virksomhedens kreditværdighed og evne til at overleve, hvilket er særlig bemærkelsesværdigt efter en hård periode med nedlukninger og stramme restriktioner som følge af Covid-19. Du kan derfor med ro i maven, vælge en brændeovn eller pejs fra Jydepejsen, uden at have bekymringer for virksomhedens eksistens foreløbig.
Samtidig står det dig også frit for, hvilken Jydepejs der er den rette for dig, da samtlige brændeovne og pejse fra Jydepejsen, opfylder miljøkravene for Ecodesign 2022. 


 

Find din pejs eller brændeovn hos Pejseringen

Uanset hvilken stil og design du er til, har vi en brændeovn til dig. Se også vores udvalg af eksklusive pejseindsatse fra Spartherm, der udover at være både innovative og effektive, også tilbyder specialtilpassede løsninger, så du kan få en indbygget pejs, efter de ønskede mål. Ligeledes er danske RAIS også en mulighed, hvis du har ønsker om en brændeovn eller en indsatspejs, hvad end det er i et stilrent og rammefrit design, eller med mere markante rammer, der fremhæver det visuelle omkring hele pejsen og giver et flot indblik til de dansende flammer.
Er din stil og dit behov mere hen imod et funktionelt design, kan Thermorossi byde på både pilleovne og bageovne, der begge er meget effektive i deres forbrænding og både med moderne innovative designs, og helt klassiske designs der oser af vintage og “Simple Living” - en livsstil der er vokset i popularitet de seneste år. 

Du kan læse mere her, om brændeovne, der opfylder til de mange strenge krav til Svanemærket, samt få en uddybende forklaring på det kendte miljømærke.

Hos Pejseringen er ved med dig hele vejen. Vi vejleder dig gerne, hvis du er i tvivl om hvilken brændeovn du skal have samt hvilke aftræk du skal bruge. Vi har et grundigt samarbejde med flere forskellige montører landet over, så du er sikker på et tilfredsstillende resultat. 

Kontakt os

Kontakt os hvis vi skal hjælpe dig i mål med din pejse-drøm.